E-book Krijg grip op je excuses om niet af te vallen

Een nieuwe kijk op afvallen en op gewicht blijven!

Dit E-book is anders dan andere dieetboeken, omdat het jou inzicht geeft in je eigen eetgedrag. Dit E-book geeft antwoord op de vraag hoe je vanuit de beste excuses om niet te hoeven afvallen je persoonlijkheid en gedrag kunt ombuigen waardoor je juist wél een positief resultaat bereikt bij afvallen en op gewicht blijven. Dit gebeurt aan de hand van vijftien verschillende typen ‘lijners’ (Ego-types), zoals de Bourgondiër, de Diva, de Struisvogel, de Pleaser en de Perfectionist. Hierdoor ga je begrijpen op welke manier je deze verschillende types, die jouw eetgedrag veroorzaken, vóór je kan laten werken in plaats van tégen je.

Dit E-book is een verdieping op ons boek Nu afvallen en nooit meer aankomen en is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en op gewicht blijven.

Met dit e-book leer je de verschillende Ego-types nog beter herkennen.

Specificaties:
Aantal pagina’s: 44
Type bestand: PDF (Je hebt dus geen e-reader nodig!)
Prijs: € 14,95
Je kunt het e-book direct na betaling downloaden.

Wat gaat dit E-book jou opleveren?

Je krijgt een kijkje in veelvoorkomend (eet)gedrag bij vrouwen die willen afvallen en je leest wat je kunt doen om een einde te maken aan jouw eeuwige jojo-strijd met die extra kilo’s.

Dat doen we als volgt:

  • Je krijgt inzicht in je eigen persoonlijkheid en het daaruit voortkomend (eet)gedrag.
  • Dit gebeurt onder andere doordat je veelvoorkomende excuses gaat herkennen die worden gebruikt om even niet met je gewicht bezig te hoeven zijn.
  • Deze excuses zijn overtuigingen van je persoonlijkheid (Ego) om niet te hoeven veranderen. Om alles bij het oude te laten.
  • In het Ego van ieder mens wonen zogenoemde Ego-types. Zij hebben die overtuigingen. Voor jouw gemak hebben we de vijftien verschillende typen ‘lijners’ (Ego-types) die vaak voorkomen bij vrouwen gekoppeld aan de excuses.
  • Door deze spiegel ga je de voor- en nadelen van je eigen eetgedrag herkennen en je leert begrijpen waarom je dit (eet)gedrag hebt. Je krijgt tevens inzicht in probleem-eten (emotie-eten).
  • Na deze inzichten komen de oplossingen voor je in beeld.
Ego-type Criticus
Ego-type Behulpzame

Hoe gaat dit E-book jou helpen?

Soms word je heen en weer geslingerd door allerlei tegenstrijdige gedachtes. Je bent eigenlijk boos, maar je houdt je in. Je wilt eigenlijk ‘nee’ zeggen, maar je zegt ‘ja’. Je bent constant aan het rennen, behalve voor jezelf. Je hebt het zo druk dat je niet toekomt aan wat rust. Of je hebt keuzestress: zal ik wel of zal ik niet…? 

Al die fijne, nare, onzekere of juist kritische gevoelens en overtuigingen die door je hoofd marcheren, kunnen op een gegeven moment voor een opstopping zorgen. Lijkt het je niet heerlijk om nu eindelijk eens goed te gaan begrijpen waarom jouw Ego zo werkt en waarom je bepaald gedrag laat zien? Eerst beginnen we met een korte uitleg over hoe jouw Ego en gedrag werken. Hierdoor ga je beter begrijpen hoe je Ego je (eet)gedrag iedere dag beïnvloedt. Daarna bespreken we de beste en meest gebruikte excuses om niet te hoeven afvallen en zullen we de excuses koppelen aan Ego-types: stukjes van jouw persoonlijkheid die ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt en op gewicht blijft.