Gratis online workshop Afvallen? Houd je hoofd erbij

Gratis online workshop Afvallen_ Houd je hoofd erbij

Zit jouw broek te strak en heb jij je voorgenomen om dit jaar je overtollige kilo’s echt kwijt te raken? Neem jij je iedere keer voor om nooit meer aan te komen, maar zitten die kilo’s, waar je zo hard voor geploeterd hebt, er binnen no-time toch weer aan? Ben jij het jojo-en helemaal zat?

Wacht dan nog even voor je wéér aan een dieet begint. Eerst moet je namelijk weten welk lijntype jij bent. Zonder inzicht in de psychologie achter afvallen is ook deze lijnpoging gedoemd te mislukken.

Om je hierbij te helpen geef ik dinsdag 4 februari om 20:00 uur de gratis online workshop ‘Afvallen? Houd je hoofd erbij’.

In deze online workshop leer ik je:

  1. Hoe je meer grip krijgt op al die verschillende stemmetjes in je hoofd die allemaal iets anders willen (een wijntje drinken/ lekker op de bank blijven hangen met een reep chocola, terwijl het andere stemmetje zegt dat je een zwakkeling bent en naar de sportschool moet).
  2. Waarom doelen stellen als: ’10 kg afvallen voor de zomervakantie’ juist averechts werkt. En wat wel werkt.
  3. En ik geef je inzicht in je lijntypes, zoals bijvoorbeeld de Prikkeljunk, de Diva, de Bourgondiër, de Rebel en de Pleaser. Hierdoor krijg je meer controle over je eetgedrag, val je beter af en blijf je veel gemakkelijker op gewicht.

Er zijn slechts 100 beschikbare plekken vol=vol

 

Deze online workshop is echt wat voor jou als je..

  • Niet alleen wilt afvallen, maar ook op gewicht wilt blijven
  • Weer lekker in je kleding wilt passen
  • Genoeg hebt van dat eeuwige gejojo
  • Meer grip wilt krijgen op je eetgedag
  • Wilt genieten van eten, zonder overeten
  • Vol zelfvertrouwen in een etalageruit naar jezelf wilt kunnen kijken

PS kun je niet op deze datum? Schrijf je dan toch in. Je ontvangt dan een opname van de workshop.


Wat is een online workshop?
Een online workshop is een training die je kunt volgen op internet vanuit huis of kantoor. Deelnemen is volledig gratis. Er zijn géén inbelkosten of iets dergelijks.