Het Ego-spel

Het Ego-spel

Het Ego-spel

Ontdek de geheimen van je gedrag

Dit Ego-spel onthult het geheim van de Ego-types. Heb jij een sterke Diva in je, dan zul je je onbewust verzetten tegen veranderingen. Schuilt er in jou een Bourgondiër, dan staat eten gelijk aan genieten – moet kunnen toch? En met een Pleaser als dominant Ego-type zul je je misschien te veel richten op wat anderen belangrijk vinden. Met dit spel ontdek je welke Ego-types jouw gedrag (dus ook je eetgedrag) bepalen (en dat van je medespelers) en leer je op een leuke manier hoe je er grip op krijgt.

Let op: dit spel kan je leven veranderen! 😉

 

Voor wie is het spel

Dit spel hoort bij ons boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’ dat is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en op gewicht blijven. Maar eigenlijk kan iedere volwassene die meer wil weten over zijn of haar gedrag én persoonlijkheid dit spel spelen. Het helpt je om beter te begrijpen waarom je de dingen doet die je doet.

Kortom: het Ego-spel is er voor alle volwassenen die op een leuke manier nog beter willen begrijpen hoe hun gedrag werkt. Hierdoor krijg je meer grip op je gedrag en bereik je veel gemakkelijker het resultaat dat wilt!

Specificaties:
Prijs: € 9,95

Aantal pagina’s: 12
Bestand: PDF (Je hebt dus geen e-reader nodig!)
Je ontvangt het spel direct na betaling.

Ego-type Kameleon