Iedere dag chocolade? Hell, yes!

Wie is er nu niet dol op chocolade? Maar is het gezond om elke dag een beetje te snoepen? Dat is de vraag die Olga deze week aan mij heeft gesteld op RTLNieuws.nl. En eerlijk gezegd, mijn antwoord zal je zeer waarschijnlijk verrassen:

Olga: ‘Ik eet elke avond chocolade. Is dat slecht voor me?’

Ik vind het zo leuk dat de media mij steeds vaker weet te vinden en mijn unieke visie op eetgedrag omarmt.

Hierdoor bereik ik mensen uit alle delen van het land en krijg ik steeds vaker de vraag naar online coaching. Afgelopen week kreeg ik zelfs een berichtje uit België. Daarom ben ik deze week bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn super toffe online programma ‘Grip op je snack attack’.

Wil jij ook af van je snack attacks en je streefgewicht bereiken zonder dat je helemaal moet stoppen met snoepen? Mijn nieuwe programma “Grip op je snack attack” helpt je om maat te houden én te genieten van iets lekkers, zonder schuldgevoel achteraf.

Schrijf je wel snel in, want het programma is alleen nog deze week verkrijgbaar voor de belachelijk lage prijs van 11 euro! Daarna betaal je 47 euro en daarna 147 euro.

Samen halen we alles uit de kast om grip te krijgen op jouw snack attacks!

Yes, ik doe mee!

Wellicht ook interessant?

Paaseieren verven met natuurlijke voedingsmiddelen

Paaseieren verven met natuurlijke voedingsmiddelen

Wist je dat je eieren kunt verven, zonder dat je chemische kleurstoffen hoeft te gebruiken? En het goede nieuws is dat je de meeste van […]

Verder lezen
De venijnige jojo-driehoek

De venijnige jojo-driehoek bij afvallen en op gewicht blijven

Hoe werkt de venijnige jojo-driehoek precies? Je karakter of persoonlijkheid bestaat uit heel veel delen. Zo’n deel kun je je voorstellen als een klein stukje […]

Verder lezen
Emotie-eter

Dit wil je weten als je een emotie-eter bent

Je weet dat het beter is om iets gezonds te nemen, maar toch kies je voor die goddelijke zak M&M’s die vanuit de kast naar […]

Verder lezen