Iedere dag chocolade? Hell, yes!

Wie is er nu niet dol op chocolade? Maar is het gezond om elke dag een beetje te snoepen? Dat is de vraag die Olga deze week aan mij heeft gesteld op RTLNieuws.nl. En eerlijk gezegd, mijn antwoord zal je zeer waarschijnlijk verrassen:

Olga: ‘Ik eet elke avond chocolade. Is dat slecht voor me?’

Ik vind het zo leuk dat de media mij steeds vaker weet te vinden en mijn unieke visie op eetgedrag omarmt.

Hierdoor bereik ik mensen uit alle delen van het land en krijg ik steeds vaker de vraag naar online coaching. Afgelopen week kreeg ik zelfs een berichtje uit België. Daarom ben ik deze week bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn super toffe online programma ‘Grip op je snack attack’.

Wil jij ook af van je snack attacks en je streefgewicht bereiken zonder dat je helemaal moet stoppen met snoepen? Mijn nieuwe programma “Grip op je snack attack” helpt je om maat te houden én te genieten van iets lekkers, zonder schuldgevoel achteraf.

Schrijf je wel snel in, want het programma is alleen nog deze week verkrijgbaar voor de belachelijk lage prijs van 11 euro! Daarna betaal je 47 euro en daarna 147 euro.

Samen halen we alles uit de kast om grip te krijgen op jouw snack attacks!

Yes, ik doe mee!

Wellicht ook interessant?

Van deze soort koolhydraten val je juist wél af!

Van deze soort koolhydraten val je juist wél af!

We weten allemaal dat het eten van te veel  koolhydraten (suiker en zetmeel), niet goed is voor onze gezondheid en ons gewicht. Maar er is […]

Verder lezen

Ik eet minder tijdens de zomer, maar ik kom toch aan. Hoe kan dat?

Je hebt het idee dat je tijdens de zomer(vakantie) niet meer eet dan normaal. Integendeel zelfs, door het warme weer eet je juist minder. Toch […]

Verder lezen

Wat is lekker én gezond broodbeleg?

Ongemerkt krijgen we heel veel suiker binnen. Niet alleen door middel van tussendoortjes, maar helaas ook al tijdens het ontbijt en de lunch. Wist je […]

Verder lezen