Meld je nu aan voor de gratis Livestream: Afvallen zonder terugvallen

Droom jij van een zomerproof body en wil je aan de slag om die extra kilo’s kwijt te raken, zonder heen en weer te jojoën tussen diëten en je oude gewoontes? Dan heb ik geweldig nieuws voor je!

Ik nodig je, in samenwerking met ID.nl, uit voor onze GRATIS exclusieve livestream met als thema ‘Afvallen zonder terugvallen’ op donderdag 11 mei om 19.30 uur. Dit is dé kans om te ontdekken hoe je op een gezonde en duurzame manier kunt afvallen, zonder je zorgen te maken over terugvallen en op een manier die bij jou past.

Waarom je deze livestream niet mag missen

Peggy Webster van ID.nl zal leefstijlcoach Michel Swaab en mij interviewen en jouw vragen aan ons voorleggen. Het wordt dus een interactieve livestream.

Emotie-eten en motivatie:
Leer hoe je je mindset kunt aanpassen om gemotiveerd te blijven en om te gaan met stress en emoties die je eetgewoonten kunnen beïnvloeden. Zo houd je jouw lijf in shape, ook ná de zomer!

Live Q&A:
Grijp deze kans om tijdens de live-Q&A-sessie al je vragen aan ons te stellen. Mis deze unieke kans niet om vanuit het comfort van je eigen huis alles te leren over afvallen zonder terugvallen en jouw zomerproof lijf te realiseren. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je een blijvende, gezonde verandering in jouw leven kunt maken!

In het kort:
Wat: Dit moet je weten over ‘Afvallen zonder terugvallen’
Wanneer: donderdag 11 mei, om 19.30 uur
Wie: Voor iedereen die droomt van een gezond en strak lichaam, iedereen die overtollige kilo’s wil kwijtraken zonder het gepingel tussen diëten en je oude gewoontes.
Hoe: Schrijf je nu in om van een plek verzekerd te zijn!

LET OP: Je kunt deze livestream ook achteraf terugkijken met de link uit je mailbox. Maar alleen live is het mogelijk om vragen te stellen aan de experts in de uitzending.

Schrijf je nu in voor de livestream

Ik kijk ernaar uit om je digitaal te verwelkomen bij onze livestream en samen met jou de eerste stappen naar een stralend lijf te zetten.

Tot snel!

Wellicht ook interessant?

De venijnige jojo-driehoek

De venijnige jojo-driehoek bij afvallen en op gewicht blijven

Hoe werkt de venijnige jojo-driehoek precies? Je karakter of persoonlijkheid bestaat uit heel veel delen. Zo’n deel kun je je voorstellen als een klein stukje […]

Verder lezen

Ik ben 2 en ik zeg NEE!

Ik heb een superleuk neefje van 2. Voor hem ben ik tante Lien. En als hij me heel erg mist noemt hij me tante Lientje. […]

Verder lezen
Diëtist Eveline van de Waterlaat Wat zegt jouw kassabon over je eetgedrag?

Wat zegt jouw kassabon over je (eet)gedrag?

Afgelopen week werd ik geïnterviewd aan de hand van mijn meest recente kassabon door een journalist van NU.nl. Dit deed me meteen beseffen hoe leuk […]

Verder lezen