Professionals

Voor het bestellen van grotere aantallen boeken voor verkoop in je praktijk stuur je een berichtje via het contactformulier. Dan stuur ik je een link naar de speciale verkooppagina voor bedrijven. Voor wederverkoop hanteren we een aantrekkelijke inkoopsprijs.

Stuur gerust vrijblijvend een berichtje.

De wet op de vaste boekenprijs is hierop van toepassing, het boek mag daarom alleen voor 25,99 verkocht worden aan eindconsumenten (jouw cliënten).

Warme groet,

Eveline van de Waterlaat

Dit zeggen professionals over het boek

Lees de hele recensie van diëtist Karine Hoenderdos op nieuwsvoordietisten.nl

 

Sara van Grootel”Geen dieetboek, geen voorbeelddagmenu’s, maar een uitgebreide uitleg hoe het komt dat het zo lastig is om blijvend gedrag te veranderen. Ken je de Pleaser, de Criticus, het Haasje en de Struisvogel? En weet je welk Ego-type bij jou actief is en ervoor zorgt dat blijvend afvallen tot nu toe niet lukte? Nee? Bestel dan dit boek, en verdiep je eens wat meer in wat voor persoon jij bent, en waarom je doet wat je doet. Inzicht in jezelf is de eerste stap op weg naar verandering. Daarnaast biedt het boek informatie over gezond afvallen, bewegen, slaap en vooral: Op gewicht blijven.”

Sara van Grootel
Diëtist en dieetpsycholoog bij VIE, Den Haag

 

‘’Als diëtist/leefstijlcoach kijk ik voornamelijk naar gezonde voeding, beweging, leefstijl en gedragsverandering. Dit laatste én het volhouden van de nieuwe gezonde gewoonten blijft echter een wat grijs gebied en in de praktijk vaak lastig. Diverse redenen kunnen ervoor zorgen dat de cliënt stagneert of zelfs weer aankomt.

Het boek ‘Nu afvallen & nooit meer aankomen’, geschreven door een diëtist/toegepast psycholoog én een therapeut gaat nog een stapje verder. Je wordt in het boek gestimuleerd om aan de slag te gaan met je persoonlijkheid en gedrag wat de kans van slagen enorm vergroot. Op een speelse manier ontdek je welke ego-types bij jou aan het werk zijn én hoe je deze kunt sturen/veranderen.”

De NU SLANK methode uit het boek is een enorm goede aanvulling in mijn praktijk waar ik dankbaar gebruik van ga maken.’’

Karin Wijnen – van der Made
Diëtist, leefstijlcoach, eigenaresse van diëtistenpraktijk Karin Wijnen

 

aukje-oostra-van-der-ploeg”Het boek leest heel prettig en is anders dan alle andere dieetboeken. Het is echt een aanrader, want met de NU SLANK methode in dit boek krijgen cliënten meer inzicht in zichzelf en hun eetgedrag. Het is een mooie tool voor in mijn praktijk om cliënten extra hulp te bieden bij het afvallen en op gewicht blijven!”

Aukje Oostra- van der Ploeg
Diëtist / eigenaresse van diëtistenpraktijk 2feelfit

 

”Wat een prachtig boek en goede opzet. Eindelijk een boek wat afwijkt van de standaard boeken over afvallen. Ik ga dit boek zeker gebruiken bij het begeleiden van mijn cliënten en hen attenderen op dit boek.”

Mariet van der Eijk-Kamphuis
Gewichtscoach, mede-eigenaar ISM Lifestyle Training Coaching