Over de auteurs

Leo Versluys en Eveline van de Waterlaat

Eveline van de Waterlaat is diëtist en dieetpsycholoog. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven en is eigenaresse van de succesvolle afslankstudio Super Shape. Tijdens haar carrière als diëtist en coach heeft ze honderden vrouwen met positief resultaat begeleid bij het behalen én behouden van hun ideale gewicht. Zelf is ze ook met vallen en opstaan tien kilo afgevallen – ze weet dus hoe het is om niet lekker in je vel te zitten omdat je te zwaar bent. Inmiddels is ze alweer een flink aantal jaren op gewicht. Ze vindt dat alle vrouwen het verdienen om lekker in hun vel te zitten en ze heeft er daarom haar missie van gemaakt om andere vrouwen hierbij te helpen.

Leo Versluys is jurist, therapeut en coach met een passie om mensen een duwtje in de goede richting te geven, zodat zij nog beter gaan functioneren. Hij is meer dan 20 jaar HR directeur geweest en heeft gewerkt in grote organisaties als Randstad, PwC, Océ en Canon. Hij heeft vele veranderingsprocessen geleid en is gespecialiseerd in leiderschap en het coachen van leiders. Toen hij Eveline hielp met het coachen van vrouwen die last hadden van probleemeten, realiseerde hij zich dat er grote overeenkomsten zijn bij veranderingsprocessen in organisaties, hun medewerkers, leiders en vrouwen die willen afvallen. Uiteindelijk hebben mensen allemaal de drang om terug te schieten in oude vertrouwde gedragspatronen: jojo-gedrag.
Leo’s gedragsproces Think -> Master -> Go om jojo-gedrag te doorbreken heeft in het bedrijfsleven al ruimschoots zijn succes bewezen. Daarom is Think -> Master -> Go geïntegreerd in deze nieuwe methode om af te vallen en op gewicht te blijven.

Eveline en Leo zijn samen getrouwd en met hun gecombineerde ervaring op het gebied van voeding, psychologie en (gedrags)verandering hebben ze de NU SLANK methode ontwikkeld waarmee jij in 7 stappen afvalt en op gewicht blijft.