Workshop provocatief coachen voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten
Voor professionals 0

Workshop: Provocatief coachen voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten

Hou jij je vaak in tijdens je consulten? Zou jij eigenlijk iets anders willen zeggen dan hoe het eigenlijk heurt? Heb je vaak al een voorgevoel bij bepaalde cliënten dat het waarschijnlijk niets gaat worden op deze manier? Heb je regelmatig het idee dat je aan een dood paard aan het trekken bent? Zou je deze cliënten wel willen helpen, maar heb je de tools niet? Dan nodigen we je uit om kennis te maken met een andere manier van helpen. Helpen door niet te helpen. Huh?! Ja, echt het werkt!

In deze workshop gaan we je een voorproefje geven van de provocatieve wereld. Je krijgt demo’s waarin je kan zien wat de effecten zijn van deze benadering. Je gaat praktisch aan de slag en aan het einde van de workshop heeft iedereen geproefd van het provocatieve coachen. Met daarbij het risico dat het naar meer smaakt…

 


Wat gaan we je concreet leren?

– We gaan je provocatieve technieken leren die je je eigen gaat maken, waardoor je vrijer in gesprekken wordt en veel effectiever wordt.

– We leren je sneller en efficiënter naar hulpvragen te kijken en mensen en jezelf te helpen door “niet te helpen”.

– We halen je uit je (terminale) serieusheid en zorgen dat je gaat voelen dat jij diegene bent die je gesprekken gaat ‘spicen’.

– We leren je gesprekken lichter te maken en doeltreffender.

 

Welke veranderingen kun je verwachten?

Je leert om ‘out of the box’ te denken.

Je durft humor in te zetten tijdens je consulten.

Je houdt op met bla bla bla gepraat en gaat echt de verbinding aan, niet alleen met anderen, maar ook met jezelf.

Je kunt mensen op een andere manier in beweging brengen.

Je ervaart meer lucht en plezier in je werk. En natuurlijk ook in je privéleven. Je bent per slot van rekening één persoon, toch?

Je komt los van de vaste patronen en kunt meer ruimte creëren voor verbetering en vernieuwing.

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Bregje Bullens en Eveline van de Waterlaat. Bregje is provocatief opleider en oprichter van ZoetZuur Kumpany, erkent opleidingsinstituut voor provocatieve coaching. Eveline is diëtist, dieetpsychoog en meester in het provocatief coachen.

Bregje
Eveline

De praktische dingetjes

Wanneer: Maandag 27 juni
Tijd: 10:00-17:00 uur
Waar: Omgeving Den Bosch
Kosten: 295,- excl. btw (dit is een eenmalige pilotprijs)

Lunch en een bruine fruitschaal zijn inbegrepen.


Veel gestelde vragen

– Kan ik ook meedoen als ik geen humor heb?
Als je deze overtuiging hebt dan raden we je juist aan om deel te nemen. Wedden dat jouw consulten veel leuker, doeltreffender en lichter worden als jij jouw innerlijke humorbron weet aan te boren.

– Is deze training geaccrediteerd voor het kwaliteitsregister voor paramedici?
Deze training is niet geaccrediteerd, maar je kunt hem wel gebruiken voor het onderdeel deskundigheidsbevordering als bij- of nascholing.

– Wordt de training ook op een andere datum aangeboden?
Kun je deze datum niet, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden voor de volgende training? Stuur ons dan een mailtje op info@nooitmeeraankomen.nl, dan houden we je op de hoogte. De kans is wel groot dat je dan meer betaalt, want dit is een eenmalige pilotprijs.

Aanmelden

Leuk dat je wilt deelnemen, je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen met je naam, factuuradres en telefoonnummer naar: info@nooitmeeraankomen.nl

Heb je vragen? Bel ons dan gerust op 06-49129769 (Eveline).

Disclaimer: Deze training is alleen voor mensen die buiten de lijntjes durven te kleuren. 😉

 

No Comments

Leave a reply