Voor de pers

Welkom op de perspagina van het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’. Hier vind je beeldmateriaal dat je kunt gebruiken op voorwaarde dat de naam van de fotograaf bij de foto wordt vermeld. 

Gegevens

Titel: Nu afvallen en nooit meer aankomen
Subtitel: Naar minder kilo’s en meer grip op je (eet)gedrag
Auteurs: Eveline van de Waterlaat en Leo Versluys
Uitgever: Wellington Uitgevers BV
ISBN: 978-90-827322-0-7
Prijs: € 25,99
Instagram: https://www.instagram.com/dieetpsycholoog_eveline/

Wil je meer informatie over het boek, een recensie-exemplaar, een interview met ons, beeldmateriaal ontvangen of een samenwerking op touw zetten? Neem dan contact op met Wellington Uitgevers: Eveline van de Waterlaat, 06-49129769, info@nooitmeeraankomen.nl

Over de auteurs

Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog. Ze is gespecialiseerd in de psychologie van het afvallen en op gewicht blijven en is eigenaresse van de succesvolle praktijk Super Shape. Tijdens haar carrière als diëtist en coach heeft ze honderden vrouwen met positief resultaat begeleid bij het behalen én behouden van hun ideale gewicht. Zelf is ze ook met vallen en opstaan tien kilo afgevallen – ze weet dus hoe het is om niet lekker in je vel te zitten omdat je te zwaar bent. Inmiddels is ze alweer een flink aantal jaren op gewicht. Ze vindt dat alle vrouwen het verdienen om lekker in hun vel te zitten en ze heeft er daarom haar missie van gemaakt om andere vrouwen hierbij te helpen.

Leo Versluys is jurist, therapeut en coach met een passie om mensen een duwtje in de goede richting te geven, zodat zij nog beter gaan functioneren. Hij is meer dan 20 jaar HR directeur geweest en heeft gewerkt in grote organisaties als Randstad, PwC, Océ en Canon. Hij heeft vele veranderingsprocessen geleid en is gespecialiseerd in leiderschap en het coachen van leiders. Toen hij Eveline hielp met het coachen van vrouwen die last hadden van probleemeten, realiseerde hij zich dat er grote overeenkomsten zijn bij veranderingsprocessen in organisaties, hun medewerkers, leiders en vrouwen die willen afvallen. Uiteindelijk hebben mensen allemaal de drang om terug te schieten in oude vertrouwde gedragspatronen: jojo-gedrag. 
Leo’s gedragsproces Think -> Master -> Go om jojo-gedrag te doorbreken heeft in het bedrijfsleven al ruimschoots zijn succes bewezen. Daarom is Think -> Master -> Go geïntegreerd in deze nieuwe methode om af te vallen en op gewicht te blijven.

Eveline en Leo zijn samen getrouwd en met hun gecombineerde ervaring op het gebied van voeding, psychologie en (gedrags)verandering hebben ze de NU SLANK methode ontwikkeld waarmee jij in 7 stappen afvalt en op gewicht blijft.

Beeldmateriaal

Download hier onze mediakit met foto’s en afbeeldingen van het boek.

Bij de foto’s graag de naam van de fotograaf te vermelden. Deze vind je terug in de bestandsnaam van de foto.

Recensies

Lees de hele recensie van diëtist Karine Hoenderdos op nieuwsvoordietisten.nl