Dit is mijn ‘Temptation’

Wat is jouw grootste temptation

Eerst moest ik er niets van hebben, maar nu ben ik eraan verslaafd.

Het triggert me om te zien hoe anderen worstelen met het weerstaan van verleidingen.

Ik heb het over het tv-programma Temptation Island.

Ja, echt. En ik schaam me er niet eens meer voor.

En laten we eerlijk zijn. Iets in ons vindt dit programma maar al te herkenbaar.

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb het dan niet zozeer over vreemdgaan, maar over het feit dat je jezelf iets voorneemt, maar als het puntje bij paaltje komt, blijkt de ‘temptation’ toch net iets groter dan je had verwacht.

Je wilt graag afvallen en zit heerlijk met vriendinnen in het zonnetje op het terras. Je heb je voorgenomen om geen alcohol te drinken en vooral niet te zwichten voor de bittergarnituur. Naar mate de tijd vordert wordt het stemmetje in je hoofd dat zegt ‘Ach, 1 wijntje moet kunnen, toch?’ steeds sterker. En voor je het weet, zit je aan je derde wijntje en is ook de halve schaal bittergarnituur ineens ‘verdwenen’.

Of neem die zak heerlijke chocolaatjes die je gekocht hebt voor het geval dat je onverwacht bezoek krijgt. Vervolgens moet je toch concluderen dat je zelf het onverwachte bezoek bent geweest…. Oeps!

En dan hebben we het nog niet over beweging gehad. ‘’Morgen begin ik echt!’’. Maar voor je het weet, zit je heerlijk op de bank en is de tv je grote ‘temptation’.

Het goede nieuws is dat je kunt leren hoe je meer grip kunt krijgen op je (eet)gedrag. In mijn boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’ leer ik je met de NU SLANK methode in 7 stappen hoe je weer de baas wordt over je (eet)gedrag, waardoor je niet alleen je streefgewicht behaalt, maar het ook behoudt.

Ja, ik bestel dit boek

Nu afvallen nooit meer aankomen

Wellicht ook interessant?

Dit is het geheimen dat vrouwen die na een dieet succesvol op gewicht blijven weten waardoor ze voorkomen dat ze weer aankomen.

Het geheimen dat vrouwen die succesvol op gewicht blijven weten waardoor ze voorkomen dat ze weer aankomen

Het is wat, dat afvallen én op gewicht blijven. Ja, ik zeg bewust afvallen ÉN op gewicht blijven, want afvallen lukt vaak nog wel. Maar […]

Verder lezen

Mijn oom schrijft nog alles op zijn typemachine

Mijn oom, Frits, wordt dit jaar 70. Hij heeft een eigen bedrijf en een eigen visie als het gaat om bedrijfsvoering. Zo vindt hij persoonlijk […]

Verder lezen

Ik ben 2 en ik zeg NEE!

Ik heb een superleuk neefje van 2. Voor hem ben ik tante Lien. En als hij me heel erg mist noemt hij me tante Lientje. […]

Verder lezen